aan het werk

Om kennis te maken met onze werkwijze, leest u in ons stappenplan hoe een opdracht van begin tot eind verloopt. Wij maken het traject van aanvraag tot oplevering zo eenvoudig mogelijk voor onze opdrachtgever.

Het eerste contact en de offerte

Als u een schilders-, behang-, of glasopdracht heeft, kunt u ons bellen of een mailtje sturen. Wij komen dan zo spoedig langs om de werkzaamheden met u te bespreken. Daarna ontvangt u in korte tijd een zeer uitgebreide offerte van ons waar alle werkzaamheden duidelijk in genoemd staan.

Planning en aan het werk

Nadat de offerte door u is goedgekeurd en getekend, wordt in overleg met u de planning gemaakt. U weet zo waar u aan toe bent en u kunt ook tijdig  voorbereiden op onze komst. Vervolgens houden we u van elke stap op de hoogte. Wij vinden het belangrijk dat u weet wat er allemaal uitgevoerd wordt door ons. Mocht u tijdens de uitvoer nog vragen of opmerkingen hebben kunt u dat altijd aan ons laten weten. Wij zorgen er gezamenlijk voor dat er een passende oplossing komt. U belang staat bij ons altijd voorop.

De oplevering en nazorg

Nadat de werkzaamheden af zijn volgt er door ons altijd nog een eindcontrole. Wij lopen samen met u alles nog even na zodat we zeker weten dat de werkzaamheden naar u wens zijn uitgevoerd. Tevens kunnen wij het onderhoud van de schilderwerkzaamheden op ons nemen, zodat u het schilderwerk altijd goed verzorgd blijft.

1.1-Over-loenens_13