Ervaren schildersbedrijven in de regio Zeist? Loenens!

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in de buurt van Zeist? Loenens is een ervaren schildersbedrijf uit Utrecht. Hier kunt u terecht voor behang-, glas- en schilderwerk. Wij zijn ook werkzaam in Zeist. Onze ervaren schilders kunnen diverse projecten aan. Niet voor niets zijn wij één van de beste schildersbedrijven werkzaam in Zeist en omstreken.

Ons schildersbedrijf kunt u in Zeist inhuren voor:

  • buiten- en binnen schilderwerk
  • repareren houtrot
  • sauswerk, behangen en andere wandafwerkingen
  • isolerende beglazing, glas en lood en monumentglas
  • spuitwerk voor bestaand en nieuw werk
  • renovatie, onderhoud en reparatiewerkzaamheden

Samen met onze partners kunnen wij ook het voegwerk, gevelrestauraties en stukadoorswerkzaamheden in Zeist voor u verzorgen. Als vakkundig schildersbedrijf in de regio Zeist kunt u steeds weer hoge kwaliteit verwachten. Samen met u maken wij een offerte op maat waardoor u een helder beeld krijgt. Wij zijn een schildersbedrijf dat graag het gehele traject van A tot Z tot in de puntjes voor u verzorgt.

Schildersbedrijf Loenens in Zeist werkt met vakmensen

Schildersbedrijf Loenens werkt in de regio Zeist met vakmensen die in staat zijn uw schilderproject snel en vakkundig uit te voeren. Ontdek zelf onze werkwijze en lees online ons stappenplan. Ons schildersbedrijf maakt deel uit van Aannemers- en bouwbedrijf Frank Wouterse BV. Hierdoor kunnen wij u ook van dienst zijn in Zeist op het gebied van verbouwingen, renovaties en onderhoud aan onroerend goed.

Bent u benieuwd naar onze offerte? Of heeft u liever eerst meer informatie over ons schildersbedrijf in de regio Zeist? Wij helpen u graag verder. Telefoon: 030 280 4355.