Ervaren schildersbedrijven in Utrecht? Loenens!

Zoekt u ervaren schildersbedrijven in Utrecht? Loenens is een schildersbedrijf waar u terecht kunt voor al uw behang-, glas- en schilderwerken. Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht. Wij staan garant voor hoge kwaliteit en de beste service. Onze vakkundige schilders kunnen zowel binnen- als buiten schilderwerk aan. Kortom: Loenens is één van de beste schildersbedrijven in Utrecht en omstreken!

Werkzaamheden van ons schildersbedrijf in Utrecht

  • binnen- en buiten schilderwerk
  • houtrot reparaties
  • sauswerk, behangen en overige wandafwerkingen
  • isolerende beglazing, glas en lood en monumentenglas
  • spuitwerk voor bestaand en nieuw werk
  • onderhoud, renovatie en restauratie van onroerend goed

In samenwerking met onze partners kunnen wij tevens voegwerk, gevelrestauraties en stukadoorswerkzaamheden voor u verzorgen. Als ervaren schildersbedrijf in de regio Utrecht kunt u daarbij keer op keer topkwaliteit verwachten. Wij stellen een offerte samen op maat die u een duidelijk beeld geeft. Ons schildersbedrijf begeleid graag het gehele traject met de grootste zorg.

Ons schildersbedrijf werkt uitsluitend met vakmensen

Schildersbedrijf Loenens werkt uitsluitend met vakmensen die in staat zijn uw schilderwerk snel en vakkundig uit te voeren. Maak kennis met onze werkwijze door ons stappenplan te lezen. Wij maken tevens deel uit van Aannemers- en bouwbedrijf Frank Wouterse BV. Waar nodig kunnen wij op het gebied van verbouwen, renoveren en onderhoud van onroerend goed met hen samenwerken.

Heeft u interesse in een offerte op maat? Of wilt u meer informatie over ons schildersbedrijf in Utrecht? Neem gerust contact met ons op. Telefoon: 030 280 4355