Wandafwerking

Wilt u iets bijzonders op één of meerdere wanden van uw woning? Loenens zorgt voor het afwerken van uw wanden en plafonds. De juiste wandbekleding creëert ruimte en sfeer in uw interieur.

Op het gebied van wandafwerkingen verzorgen wij tal van mogelijkheden. Natuurlijk adviseren wij op het gebied van behang en kunnen wij leveren in verschillende kleuren en dessins.

Loenens verzorgt zowel de traditionele wandbekleding alsook de nieuwste ontwikkelingen en trends. Wij bieden veel verschillende soorten wandafwerkingen aan zoals:

  • sauzen van wanden en plafonds met speciale muurverven
  • behangen van wanden
  • scannen van wanden met scanbehang
  • aanbrengen sierpleisters, spachtelputz (in samenwerking met onze partners)

Waar nodig voeren wij in samenwerking met onze partners ook stukadoors werkzaamheden uit.

Uitgaande van uw persoonlijke wensen en ons advies op maat zorgen wij voor een stukje vakwerk op uw wand!

Sausen van wanden en plafonds
Sausen betekent letterlijk het aanbrengen van een muurverf op een steenachtige ondergrond. Uw muur laten sausen met een speciale muurverf zorgt ervoor dat uw muur er het langst mooi uitziet. Dat kan in het wit, maar ook in andere kleuren, passend bij uw interieur of bij de kleur van andere wanden.

Het is wel noodzakelijk dat er geen oneffenheden in uw muren aanwezig zijn. Na het eerst grondig repareren en kitten van de af te werken muren en plafonds sausen wij het werk in een door u gewenste kleur. Vaak wordt er te simpel over schilderen gedacht. Als u een schitterend resultaat wenst dan zijn voorbereidingshandelingen meer dan noodzakelijk om u een strak resultaat te garanderen. De technieken waarmee muurverf aangebracht wordt zijn verschillend. Zo kan het o.a. handmatig als machinaal (spuitwerk) aangebracht worden tevens zijn er ook decoratieve technieken mogelijk.

Schildersbedrijf Loenens bespreekt graag met u alle mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen bepalen we wat er precies nodig is en hoe we de ruimte het beste kunnen sausen. Uiteraard profiteert u van jarenlange ervaring en is uw muur snel klaar. Zo hoort het ook!