Buitenschilderwerk

Loenens schilderwerken en houtrenovaties kan ook al uw buitenschilderwerk verzorgen. Het is belangrijk dat uw gevelkozijnen, dakkapellen, gootconstructies, boeiboorden en overig geveltimmerwerk op de juiste manier beschermd zijn tegen weersinvloeden van buitenaf zoals zon, regen, wind en vorst. Om ervoor te zorgen dat uw woning in topconditie blijft is een goede bescherming met het juiste schilderwerk een vereiste. U zult er jarenlang profijt van hebben. Vaak wordt het buiten schilderwerk te lang uitgesteld en zijn extra kosten noodzakelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het repareren van schades ontstaan door houtrot.

Maar niet alleen bescherming is belangrijk, wij zorgen ook voor een strak eind resultaat. Zo kunnen wij in overleg met u zorgen voor een onderhoudsplan. Dit houdt in dat het onderhoud door ons wordt gedaan zonder dat u daar omkijken naar heeft. Zo bespaart ons vakmanschap u tijd, moeite en uiteindelijk lagere onderhoudskosten.

Kwaliteit en vakmanschap maken dat uw pand er weer stralend uitziet en optimaal beschermd is. Wij bepalen altijd samen met u het verfsysteem. Onze schilders maken gebruik van hoogstaande kwaliteit gereedschappen en materialen.

Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde werken? Kijk dan op onze pagina ‘ referenties’.

Een aantal mogelijkheden die wij aanbieden bij uw buiten schilderwerk:

  • schilderen houten gevelkozijnen, boeiboorden en overig houtwerk
  • uitvoeren van houtrotreparatie
  • uitvoeren van betonreparaties
  • aanbrengen sauswerk buitengevel
  • aanbrengen vloercoatings aanbrengen beglazing, glas en lood en monumentenglas
  • schilderen van kunststof en metaalwerk

Om kennis te maken met onze werkwijze, leest u in ons stappenplan hoe een opdracht van begin tot eind verloopt. Wij maken het traject van aanvraag tot oplevering zo eenvoudig mogelijk voor onze opdrachtgever.