Beglazing

Wilt u een goed advies over de juiste glassoort voor uw woning? Geen probleem, want Loenens schilderwerken kan u uitgebreid informeren over diverse glassoorten. Dus naast schilderwerken kunt u bij ons ook terecht voor het leveren en zetten van enkel, dubbel, gehard, gelaagd glas of glas en lood. Wij zorgen zowel voor de levering van het glas als het advies op gebied van isolatieglas, interieurglas, glas en lood, glas in monumenten, zonwerend glas, geluidsisolerend glas, veiligheidsglas en brandwerend c.q. brandvertragend glas. U krijgt altijd het glas dat voor uw huis, pand of project geschikt is. Loenens glaszetters geven u graag een goed en deskundig advies dat past bij uw wensen en wij zorgen voor een geheel vrijblijvende offerte.

Glassoorten
Schildersbedrijf Loenens kan uw woning, winkel, kantoor, school of kerk voorzien van diverse soorten beglazing. Van hoog rendement (HR++) beglazing tot glas en lood.

Wij vervangen, repareren en plaatsen zowel enkel- als gefigureerd en dubbel glas in allerlei soorten. Dubbel glas en hoog rendement glas worden gebruikt voor een betere warmte-isolatie en geluidsisolatie. Naast comfortverbetering scheelt het u ook aanzienlijk in uw stookkosten. Welk bedrag u terugverdiend is van meerdere factoren afhankelijk. Onder andere van stook-, ventilatie- en gebruikersgedrag, gasprijs en soort isolatieglas. Voor onderstaande glassoorten kunt u o.a. bij ons terecht:

  • enkel glas
  • dubbel glas
  • hoog rendement isolatieglas
  • gehard of gelaagd glas