Professioneel schildersbedrijf regio De Bilt

Loenens is een ervaren schildersbedrijf uit de omgeving De Bilt (in Utrecht). Wij helpen u graag met diverse schilderklussen, maar ook behang-, glas- en renovatiewerk binnen en buiten uw woning. Ons schildersbedrijf is veel werkzaam in De Bilt. Hier pakken onze vakkundige schilders allerlei projecten op. Van groot tot klein, wij zijn één van de meest ervaren schildersbedrijven in de omgeving De Bilt.

Huur ons schildersbedrijf in De Bilt in voor:

  • buiten- en binnen schilderwerk
  • reparatie van hout en houtrot
  • sausen, behangen en andere wandafwerkingen
  • plaatsen / vervangen beglazing
  • spuitwerk voor bestaand en nieuw werk
  • renovaties, onderhoud en reparatiewerkzaamheden

Ons schildersbedrijf werkt in de regio De Bilt ook geregeld samen met partners voor voegwerk, gevelrestauraties en stukadoorwerkzaamheden. Naast standaard schilderwerk kunt u daarom ook voor grote projecten en verbouwingen op ons rekenen. Dat is gunstig bij het opmaken van één transparante offerte die wij voor u op maat maken. Loenens is een allround schildersbedrijf dat alles graag van A tot Z voor u regelt.

Schildersbedrijf Loenens werkt met de beste schilders in De Bilt

Ons schildersbedrijf werkt in de omgeving van De Bilt met de beste schilders die precies weten hoe zij uw schilderwerk zo efficiënt en professioneel mogelijk moeten uitvoeren. Bekijk op uw gemak online onze werkwijze en ons stappenplan. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wilt u liever eerst meer informatie of heeft u een vraag? Bel ons: 030 280 4355.